socmed

  

Wednesday, August 23, 2017

Cosmoderm's travel pack : Don't leave home without Cosmoderm

Assalamualaikum / salam sejahtera...

www.cosmoderm.com.my

          Sekali lagi berpeluang untuk menyertai aktiviti KBBA9. Kali ini kami berpeluang bercuti ke Cherating. Aku belum pernah sampai lagi ke Cherating. Memang teruja sangat bila diberi peluang untuk menyertai aktiviti Family Day KBBA9 ini.

          Tengok pada tentatif program yang diatur oleh penganjur, memang terbaik. Program padat sepanjang kami berada di sini. Bermula dari hari pertama sampai sehingga check out, memang acaranya telah disusun dengan rapi.
Antara penaja-penaja program kali ni
          Bagi program kali ini, Cosmoderm juga salah satu di antara penajanya. Pada hari pertama kami semua dibekalkan dengan set travel pack setiap seorang. Seronok sangat bila dapat set travel tu (bila dapat barang percuma memang seronok lain macam kan).

          Set travel pack dari Cosmoderm ni terdiri daripada Vitamin E Cream, Tea Tree Oil Magic Body Lotion dan Advanced Moisture Therapy Cream. Selain daripada tu, kami juga di bekalkan dengan BB cream dan Tea Tree Oil Shower Gel.

       
Vitamin E Cream

lepas aktiviti luar jangan lupa sapu Vitamin E Cream ye.. abam pun pakai..
                                                             - Sesuai digunakan untuk:
                                                             - Parut pembedahan
                                                             - Parut jerawat
                                                             - Rekahan kulit
                                                             - Selar matahari
                                                             - Tona kulit tak sekata
                                                             - Kulit kering
                                                             - Kedutan pra-matang
~lepas aktiviti di bawah terik matahari, memang sapu krim ni. rasa segar je.

Tea Tree Oil Magic Body Lotion
Kegunaan
                                - Masalah kulit~bantu kurangkan jerawat badan dan iritasi kulit.
                                - Deodoran~mencegah bau badan agar nyaman sepanjang hari.
                                - Kelembapan~diperkaya dengan aloe vera dan vitamin E dan B5
~aku memang pengguna setia krim ni, sejak pertama kali guna masa program di Taman negara tahun 2016. Masuk hutan nyamuk pun tak gigit. Memang sesuai untuk gatal-gatal.

Advanced Moisture Therapy Cream
kegunaan untuk:
                                        - Meredakan iritasi kulit.

                                       - Melembut kulit kering, kasar, gatal dan merekah di tangan dan kulit.


~aktiviti kali ni banyak di bawah panas matahari dan aktiviti berjalan kaki,. Sapu setiap kali habis aktitivi, aku jadikan sebagai krim urut kaki.. :)


          Selain daripada produk-produk di atas, kami juga dibekalkan dengan BB Cream dan juga Tea Tree Oil Shower gel. BB cream ni memang sangat membantu terutamanya ketika bermain acara sukaneka di bawah terik cahaya matahari... terbakar kulit wei, panaih lit-lit orang utara kata.

          Dan satu produk yang aku telah jatuh cinta adalah shower gel cosmoderm ni. Aku dah guna shower gel ni sejak pergi beraya rumah Ben Ashaari dulu. Masa nak balik Ben bagi 'duit raya' produk Cosmoderm ni. 'Duit raya' yang aku dapat adalah Tea Tree Oil Shower gel ni dan juga Magic Lotion. Sejak hari tu aku menjadi pengguna shower gel ni. Tak sangka trip kali ni pun dapat lagi shower gel ni... memang hati ada suka lahhh... 
'Duit raya' shower gel

I'm in love..
satu kat rumah, satu lagi untuk travel..

terima kasih Cosmoderm...
          
          Sepanjang berada di Legend Resort Cherating ini, produk-produk dari Cosmoderm memang sangat berguna. Travel Pack ni memang sesuai dibawa kemana saja. Untuk mereka yang nak pergi melancong tu, jangan lupa dapatkan Travel Pack Cosmoderm ni, mudah dibawa.

Dimana nak dapatkan travel pack ni?
Produk Cosmoderm banyak dijual di farmasi-farmasi terpilih, Watson dan Guardian. 
Kalau nak lebih senang, beli secara online... terus dihantar ke rumah je. 

Nak beli secara online anda boleh layari laman-laman Cosmoderm seperti di bawah :


Promosi keras baq hang...

          Menarik sekarang ada promosi untuk travel set cosmoderm ni kalau beli secara online. Anda akan dapat Deep Heat Lotion percuma.. best ooo Deep Heat Lotion ni.. dan nampak tak tu? Logo HALAL dari JAKIM.. jadi boleh guna produk Cosmoderm ni tanpa was-was.

Tunggu apa lagi....

I Love My Skin



30 comments:

  1. Travel pack Cosmoderm ni awesome. Nak pergi travel dah boleh bawa set lengkap dalam satu bekas sahaja. Mudahnya...

    ReplyDelete
  2. Sukanya dia.. Tapi memang best kan travel set Cosmoderm ni.. Lepas ni nak try yg deep heat tu pulak..

    ReplyDelete
  3. I'm I love too...!! Eh, love ngan cosmoderm
    Good product, good quality!

    ReplyDelete
  4. Best arrr travel set ni, jatuh cinta dah!

    ReplyDelete
  5. Sesuai jadi duta Cosmoderm nih...produk Cosmoderm terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. Kang kena ketuk ngn duta ben ashaari

      Delete
  6. Mudahnya ada travel pack mcm ni senang nak bawa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Semua ada dlm satu beg.. Sumbat je dlm beg..tk berselerak

      Delete
  7. Bes eh sabun tu?? Nak cari la..

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaa family day ituu.hihi. Ada cosmoderm skali tak payah risau dgn masalah kulit dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy n enjoi je semua.. Kulit dh terjaga rapi..

      Delete
  9. Amboi seronoknya dengan produk cosmoderm..one day nk try juga la shower gel dia mst wangi

    ReplyDelete
  10. Suka semua produk dlm travel set ni... selain selesa dipakai mudah juga dibawa

    ReplyDelete
  11. kompom tak kena ssunburn nan kat sana. huhuhu. nasib baik ada cosmoderm

    ReplyDelete
  12. muka gelap la tp kulit tak la mengelupas teruk

    ReplyDelete
  13. Sunburn pun tak berani datang dekat.. Awal awal lagi dah pakai Cosmoderm.. Hahahahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka gelap skit...tp tk mengelupas... Kulit rasa cm lagi gebu plak...hhahahha

      Delete
  14. Nak cari la travel pack ni..boleh bawa ke mana-mana

    ReplyDelete
  15. gek shower cosmoderm wangiiii .. i loike

    ReplyDelete
  16. Moha pun suka shower gel tu. Bila badan dah penat2, mandi guna gel tu terasa segar terus

    ReplyDelete
  17. Qaseh suka jugak cosmoderm travel set ni.. mudah nak bawa ke mana2 , beg pun kalis air siap dpt towel muka lGi

    ReplyDelete