socmed

  

Sunday, November 26, 2017

Menarik cuti sekolah di Lost World of Tambun


Lost World POW Holidays!

Lost World POW Holidays!

          Cuti sekolah ni dah ada program ke? Ni ada satu berita menarik untuk cuti sekolah ni. Bermula 25 November hingga 1 Januari nanti Lost World of Tambun (LWOT) telah melancarkan Lost World POW Holidays! Pernah tengok Cartoon Network kan? Hah, Powerpuff Girl dan Ben 10 akan berada di sana. Time ni la masa yang sesuai nak 'belanja' anak-anak yang tengah bercuti dan penat lepas exam kan... 
Perasmian sempena program cuti sekolah di LWOT

          LWOT menjanjikan aktiviti penuh keseronokan untuk menjadikan cuti persekolahan yang terbaik. Para tetamu akan kagum dengan pokok krismas yang tinggi 20 kaki di Kampung Malayana, hiasan dan patung-patung The Powerpuff Girls dan hiasan Ben 10 di Toon City, Riverside. Apa yang buat lebih menarik, akan ada permainan yang menarik seperti Giant Jenga, Giant Snakes & Ladders, Giant Slingshot, Shuttle Smash, Wheel of Power and Slow & Steady. Menarikkan? 
BEN 10 in action... cepat adik-adik ajak mak pi LOWT!
Jenga gergasi
Dam ulaq pun besaq
Wheel of power
Slow and steady
Shuttle smash
          Akan ada juga sesi 'meet-and-greet', mesti budak-budak akan terujakan. Jangan risau kalau terlepas sebab sesi ni akan ada 4 kali sehari. Watak-watak Ben 10, Bubble, Blossom dan Buttercup juga akan muncul di Awesome Pool party di Jungle Wave Bay. 
Bubble.. powerpuff girls
Powerpuff Girls in action...
'inflatable' powerpuff

          Selain tu popcorn dan gula-gula kapas juga diberikan secara percuma. Selain tu para pengunjung juga berpeluang untuk membeli barangan di POW Shop semasa tempoh kempen termasuk patung mainan, pakaian dan sebagainya. eh lupa lak, LWOT juga akan bagi 1000 tiket tau yang di letakkan dalam belon. Tiket untuk masuk ke LWOT, 1 tiket untuk 4 orang.. terbaikkk..

1000 tiket dalam belon ni..

         Peraduan LWOT-ETS Swafoto

          Okey ni ada satu peraduan menarik. Senang je.. peserta perlu berswafoto dengan poster Lost World POW Holidays! di mana-mana 6 stesen ETS ( KL Sentral, Gemas, Ipoh, Sungai Petani, Butterworth atau Padang Besar) beserta juga dengan tiket ETS. Hantarkan ke laman web

          Haa.. Seorang peserta setiap minggu akan dipilih dan bakal memenangi hadiah berupa 2 malam 1 hari penginapan di 'Glamping' LWOT untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak dan tiket 'return' ke Padang Besar. Selain tu, ada juga hadiah saguhati untuk 4 orang pemenang, berupa tiket LWOT untuk 4 orang ( 2 dewasa, 2 kanak-kanak) untuk dimenangi. Amamcam? kaki-kaki swafoto sekalian rebutlah peluang ni ye..
cari poster ni ye kat stesen ETS..


         Sebenarnyakan, LOWT ni banyak tempat menarik. Aku mula-mula pergi pun hanya main taman air dia je, padahal banyak lagi benda/tempat menarik di LWOT ni..ramai yang tak tahu sebenarnya.. satu lagi, kalau nak jmatkan, boleh beli tiket secra online. Kalau beli online kan, dapat diskaun sebanyak 35%...ha banyakkan?..

nak tahu lebih lanjut... ni website dan facebook LWOT..



Tel: +605 542 8888

1 comment:

  1. Seronknya anak-anak tu..teringat pula Etuza anak2 masa kecil..rindu membelai mereka..

    ReplyDelete