socmed

  

Wednesday, January 24, 2018

Dashing Lets Go Manchester Contest hadiah menarik untuk kaki bola

Dashing Lets Go Manchester
          Perhatian!...perhatian! kepada semua peminat bola.. yang mana rasa diri dia memang peminat fanatik kelab bola Manchester City dan juga Manchester United ada can nak pi tengok perlawanan antara dua gergasi ni secara live.. bukan tengok kat tv tau...ni pi sendiri tengok kat stadium...ha pi Manchester tengok kat sana... tak mau ka?

          Dashing la ni tengah buat contest untuk tahun ke-3, peraduan ke Manchester ni. Bukan susah pun, senang ja. Peraduan ni dan start daari 31 Oct 2017 lagi sampai hujung bulan ni, 31 Jan 2018. Tak pa masih ada masa lagi. Lagipun pun peraduan ni bukannya susah...diulangi...bukan susah.

Monday, January 15, 2018

Natasya Riverside Resort, Gopeng - Resort dalam dusun

Assalamualaikum/ Salam sejahtera

Kisah kembara kami.. Kembara KBBA9

Mercu tanda..

          Pembukaan tahun 2018 team Kembara KBBA9 berpeluang ke Natasya Resort Riverside, Gopeng Perak. Perjalanan dari KL ni ambil masa lebih kurang dalam 1 1/2 jam... ikut pemanduan masing-masing lah kan...kalau bawa slow dan banyak berhenti tu mungkin ambil masa lebih lagi.