socmed

  

Wednesday, January 24, 2018

Dashing Lets Go Manchester Contest hadiah menarik untuk kaki bola

Dashing Lets Go Manchester
          Perhatian!...perhatian! kepada semua peminat bola.. yang mana rasa diri dia memang peminat fanatik kelab bola Manchester City dan juga Manchester United ada can nak pi tengok perlawanan antara dua gergasi ni secara live.. bukan tengok kat tv tau...ni pi sendiri tengok kat stadium...ha pi Manchester tengok kat sana... tak mau ka?

          Dashing la ni tengah buat contest untuk tahun ke-3, peraduan ke Manchester ni. Bukan susah pun, senang ja. Peraduan ni dan start daari 31 Oct 2017 lagi sampai hujung bulan ni, 31 Jan 2018. Tak pa masih ada masa lagi. Lagipun pun peraduan ni bukannya susah...diulangi...bukan susah.



Man C vs Man U 'live'

          Percutian selama 4 hari 3 malam ni, bukan sahaja pemenang akan menonton 2 daripada kelab bola sepak terbesar di dunia yang bertarung menentang satu sama lain dari tempat duduk VIP di Stadium Etihad tetapi juga termasuk lawatan dan lawatan ke Muzium, Stadium Bola Sepak Negara seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield. 

         Selain itu, terdapat peluang untuk berinteraksi dan meminta autograf daripada beberapa Legenda MCFC. Di samping itu, terdapat Magical Mystery Tour di stadium, dan  pemenang akan dibawa ke lokasi yang berkaitan dengan band muzik terkenal, The Beatles.




BUY > WHATSAPP > WIN

Apa yang perlu anda lakukan?

Beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit tunggal

Whatsapp 
Gambar resit
Nama (seperti dalam KP)
Nombor KP
Tempat pembelian (nama kedai)

dan hantar  ke 
+ 6016-9972373.



Jadi, apa yang anda tunggu?

Sertai sekarang dan jadilah yang berdiri di VIP berdiri menonton perlawanan live di hadapan mata anda dengan 50,000 peminat dan DASHING, jenama penjagaan lelaki terkemuka di Malaysia! 

Peraduan ini berakhir pada 31 Januari 2018.




Untuk mendapatkan maklumat lanjut :


Talian bantuan :03-80238311.

10 comments:

  1. best giler hadiah dia,trip percuma tu...

    ReplyDelete
  2. Leh arr beli utk en hubby...mn tau menang mencester..

    ReplyDelete
  3. i pn join gak.. mana tau menang. heheeh

    ReplyDelete
  4. Wangi perfume dia.. Nak gi ikut gi Manchester!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan wangi kan.. Deodorant pun ok..best je tiak..

      Delete
  5. Perfume Dashing yang nie memang wangi. Suka!

    ReplyDelete
  6. best kalau menang dpat pergi manchester

    ReplyDelete